Iniciar sesión
Publicidad

Cepta zivs mīklā ar aso ananāsu mērci.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 03/10/2010 10:39
Vista 5654 veces
Guardada en recetas favoritas 41 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- zivs fileja
- citronskābe
- eļļa
- pētersīļu zaļumi
- milti
- piens
- olas
- ketčups
- etiķis 9%
- cukurs
- paprika
- malts vai smalki rīvēts ingvers
- kartupeļu ciete
- puse konservēto ananāsu bundžiņa
- sāls
- melnie malti pipari
Instrucciones:
Zivi sagriež nelielos gabaliņos un marinē 15-20 min eļļā, kura samaisīta ar citronskābi, sāli, pipariem un sīki sagrieztiem pētersīļu zaļumiem.
Izsijātos miltos sajauc ar siltu pienu, lai nav kunkuļu, pievieno nedaudz eļļas, olas dzeltenumus, sāli un atstāj uz 10-15 min, lai uzbriest. Pirms cepšanas mīklai pievieno stingri saputotus olu baltumus. Tad zivs gabaliņus mērcē mīklā un cep lielā eļļas daudzumā līdz ir zeltaina garoziņa no abām pusēm.
Kārto taukā, kuru liks uz galda.
Mērci gatavo tā - pannā ar augstām malām iemaisa cukuru, ketčupu, etiķi, pievieno sagrieztu salmiņos papriku, uzvāra, tad pavāra 2-3 min, tad pievieno ingveru, ananāsu sulu un gabaliņus un ūdeni, pasāla un vēl pievieno piparus. Vāra uz nelielas uguns līdz paprika ir mīksta, tad pievieno atšķaidīto cieti un pavāra līdz viss ir sabiezējis.
Cepto zivi pārlej ar mērci un ļauj pastāvēt kādas pāris stundas mērcē līdz lieto.


Daudzumu katrs izvēlas pats.
Mīklai ir jālīp pie zivs, ja par šķidru, tad pievieno vēl nedaudz izsijātu miltu.
Ingvera vietā var lietot ķiplokus.

Tiempo de preparación en minutos: 40

A 0 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información