- 500 g bez rauga kārtainās mīklas iepakojums - 5 ēd.k. cukura - 1/3 tējk. citronskābes - 2 lieli āboli ar sārtu ādiņu - eļļa vai sviests - milti - 200 g ūdens - zobu bakstāmie kociņi
Instrucciones:
Ābolus bez serdes sagriezt šķēlītes. Kastrolī ieliet ūdeni, pievienot 3 ēd.k. cukura, citronskābi un uzvārīt. Iebērt ābolus, pavārīt 2 min un izņemt caurdurī, lai sīrups notek. Atlaidinātu mīklu sagriež 2 cm biezās loksnēs garumā. Paber cukuru, novieto ābolu šķēles vienu uz otras, satīt rullīšos un savienot ar kociņiem. Kārto ’’rozes’’ziedus uz plātes, kas ieziesta ar taukvielām un pabērta ar miltiem. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz mīklas gatavībai.
Vidēji sanāk ap 20 ’’rozēm’’.
Tiempo de preparación en minutos:60
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
raganina123
| 21/11/2014 10:33
Janoprovē..es parasti taisu ar parasto rauga mīklu, gatavās praktiski neizmantoju... Paldies ieprovēšu...
blonda-98
| 25/05/2014 13:40
ļoti gaŗšigi.
tille
| 17/05/2012 11:02
Izskatās super, man gan kanēli vel prasītos :)
salaciete
| 11/10/2010 13:21
Paldies! Pašai jau likās, ka sanāca garšīgi:)
olita112
| 03/10/2010 14:50
..man tā miza traucētu, bet tad tas smukums zūd...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información