Iniciar sesión
Publicidad

Sautējums

Información
Autor: esketit
Recetas publicadas por esketit
Publicada: 24/09/2010 11:49
Vista 3624 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- cūkas vai liellopa ribiņas
- dārzeņi ,kas ir pa rokai
- kartupeļi
- burkāni
- kāposti
- sīpoli
- var kālīti
- daudzums, pēc ēdāju lieluma
Instrucciones:
Apcep uz straujas uguns ribiņas.
Sagriež sīpolus ripās, kartupeļus lielākos gabalos, burkānus skaidiņās.
Visu liek katlā kārtām, kartupeļi, burkāni, kāposti, ribiņas, sīpoli un atkal nākamā kārta līdz katls pilns vai dārzeņi beidzas, uzlej drusku ūdeni un liek sautēt. Gatavs, kad dārzeņi mīksti.
Var pievienot vegetu, pēc garšas, pipari melnie, smaržīgie pipari, sāls.
Sautējumu liek šķīvī, pārkaisa ar pētersīļiem un pievieno krējumu.
Información adicional:
Sautēšanas laikā var katlu sakratīt, nevis maisīt. Ja pielej vairāk ūdeni iznāk divi ēdieni... :))
Garda zupiņa un sautējums.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
3vikija06 | 25/09/2010 21:10
Izklausās ļoti garšigi! Man jau visa veida sautējumi ļoti patīk, bet ar ribiņām vēl nebiju sadomājusi! Reizēm esmu sautējumu taisījusi ar gabaliņos sagrieztu cauraudzīti, kas apcepts un nedaudz pasautēts, un tikai tad klāt likti visa veida dārzeņi (arī paprika, kabacis, baklažāns, reizēm arī pupiņas) bet šitas varētu būt labāks variants, jo ribiņām ir īpašs smeķis!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información