Kabačus apviļā miltos un apcep brūnus eļļa, liek traukā saceptos gabaliņus. Sīpolu sagriež pusriņķīšos. Kad viss kabača daudzums sacepts, cep sīpolu ar smalki sarīvētu ķiploku un paber sāli. Kad sīpols ir gatavs, tam pievieno saceptos kabačus un pāris karotes krējuma, apmaisa un zem vāka pasautē 2-3 min, tad slēdz laukā, apmaisa un ļauj tam pastāvēt zem vāka kādas 5-10 min.
Es cepu visu tik cik uzreiz var apēst. ēdami gan silti, gan auksti. Krējuma vietā var izmantot majonēzi.
Tiempo de preparación en minutos:30
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
ciprese55
| 26/09/2010 08:42
Paldies, sanāca ļoti garšīgi.:)
haijama-x
| 22/09/2010 19:39
izklausās labi. man uzdāvināja vienu kabaci. būs jāprovē.
olita112
| 21/09/2010 23:02
... jau otro nedēļu -kabači ir manas ikdienišķās vakariņas, tā kā šitā recepte-oki... tik man auksti negaršo..tāpēc taisu tik, varu pati noēst... :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información