2 olas sakuļ ar pusi no cukuru un sāli. Pievieno margarīnu un labi samaisa, tad pievieno 2 ēd.k. krējuma un atkal samaisa. Piesijā miltus (mīklai ir jābūt kā labam biezam krējumam) un pašās beigās iemaisa sodu. Ļauj pastāvēt kādas 20 min, tad lej ietaukotā veidnē, kas ir izkaisīta ar mannu vai rīvmaizi, pa virsu nokaisa ogas un ābolu, kas ir sagriezts mazos gabaliņos un apviļāts cukura-kanēļa maisījumā. Pārlej ar olas mērci( olu sakuļ ar otru pusi cukura, cieti, ēd.k. krējuma). Cep līdz gatavībai.
Tiempo de preparación en minutos:60
Información adicional:
Es šito pīrāgu cepu tad, kad ir palikuši pārpalikumi no krējuma un margarīna vai sviests jau sāk bojāties... proporcijas var izvēlēties kādas pašam patīk jeb, kas ir uz to brīdi mājās.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
lionese
| 21/06/2012 17:54
ar tiem miltiem gan ir par daudz...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información