Iniciar sesión
Publicidad

Pica.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 11/09/2010 07:21
Vista 3386 veces
Guardada en recetas favoritas 26 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- Mīkla ( sanāk divas tādas picas kā bildē)
- 250 g miltu
- 15 g raugs
- 125 g ūdens
- 30 g (1 ēd.k.) eļļas
- šķipstiņa sāls
- Pildījumam: majonēze, tomātu mērce, sagriezti ripiņās tomāti, sagriezta paprika, sasmalcināti sīpoli, desas ripiņas (salami), rīvēts siers, olīvas
Instrucciones:
Iemīca mīklu - miltos iemaisa sāli, siltā ūdenī (ap. 25 grādos) iemaisa raugu un šķipstiņu cukura ( ūdenī var iemaisīt ēd.k. skāba krējuma, lai mīkla būtu mīkstāka) un ēd.k. eļļas. Samīca un mīkla rūgst siltā vietā 30 min. Pēc tam mīklu izrullē nepieciešamajā formā. Liek ietaukotā un ar mannu izkaisītā plātē vai formā. Virsū liek pildījumu - vispirms pārsmērē ar majonēzes un tom. mērces maisījumu, tad liek desu ripiņās, sasmalcinātos sīpolus, tomātu ripiņas, olīvas un papriku. Virsū pārkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī vid. pie tepm.220 gr pēc C līdz ir brūnas maliņas.

Desas vietā var izmantot malto gaļu - tik gaļas masā ir jāliek nedaudz ūdens, lai ir sulīgāks pildījums.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
olita112 | 13/09/2010 23:59
... es vienmēr mūsu picu variantus esmu saukusi par desas plāts maizēm :)... bet, vispār jau garšīgi:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información