Autor:lams Recetas publicadas porlams Publicada: 08/09/2010 21:06 Vista 7125 veces Guardada en recetas favoritas 11 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- 200 gr. maltās gaļas - 250 gr. vārīti kartupeļi - 1 sīpols - rīvmaize - eļļa cepšanai - sviests
Instrucciones:
Malto gaļu apcep un sautē, sīpolu apcep. Apcepto gaļu ar sīpoliem samaļ. Vārītus kartupeļus samīca un dala 2 daļās. Vienu daļu liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, izlīdzina un liek pildījumu. Virsū liek otru kārtu kartupeļu. Kārtu izlīdzina, pārkaisa ar rīvmaizi, pārlej nedaudz ar sviestu vai apsmērē ar krējumu. Cep cepeškrāsnī līdz ir brūna garoziņa. Ēd ar krējumu vai krējuma mērci.
Pildījumam var izmantot sēnes, zivis vai dārzeņus.
Tiempo de preparación en minutos:40
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
velga90
| 30/03/2019 07:24
Otru reizi nav jāmaļ, bet jāsajauc - rezultāts garšīgs.
jkp
| 03/03/2016 22:11
sacepto malto gaļu vēl malt, baigais čakars un šmuce.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información