Iniciar sesión
Publicidad

Kabaču - ziedkāpostu sacepums.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 06/09/2010 07:26
Vista 5711 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 200 gr. kabaču
- 250 gr. ziedkāpostu
- milti
- margarīns
- krējuma mērce
- sāls, pipari
- 50 gr. siers
- sviests
Instrucciones:
Ziedkāpostus sadala rozītēs un vāra sāls ūdenī. Nomizo kabačus, sagriež ripiņās, apviļā miltos un cep pannā sakarsētos taukos. Tad ievieto ietaukotā formā kabačus un ziedkāpostus, paber sāli un piparus, pārlej krējuma mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru, apslaka ar sviestu un cep kamēr izveidojas brūna garoziņa.
Krējuma mērci gatavo bez taukiem un ar ziedkāpostu novārījumu.

Tiempo de preparación en minutos: 45

Información adicional:
Formu var netaukot, ja kabačus liek pirmos.
A 0 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información