Iniciar sesión
Publicidad

Cepts baklažāns ar tomātiem un sieru

Información
Autor: uzticamaa
Recetas publicadas por uzticamaa
Publicada: 22/08/2010 16:15
Vista 13836 veces
Guardada en recetas favoritas 3 veces
Comentarios: 4
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- 1 vidējs baklažāns
- 2 tomāti
- 100 gr siera
- galviņa kiploku
- sāls un pipari pēc garšas
Instrucciones:
Nomazgā dārzeņus, sarīvē sieru, caur ķiplokspiedi izspiež visus ķiplociņus.
Baklažānu pārgriež gareniski uz divām daļām. Ar dakšu kārtīgi sabaksta viduci un ierīvē ar sāli. Liek uz cepampapīra karstā cepeškrāsnī uz apmēram 15min. pacepties. Izņem paplāti ar baklažāniem. Pārliek ar saspiestos ķiplokus un tomātu ripiņas, nedaudz uzkaisa maltus melnos piparus un rīvētu sieru. Liek atpakaļ cepeškršnī turpināt cepties 250’C apmēram 25-30 min.

Tiempo de preparación en minutos: 45

Información adicional:
Var cept arī mikroviļņos, tad viss gatavs ir apmēram uz ½ ātrāk.
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
velga90 | 13/11/2017 06:59
Sanāk garšīgas, sātīgas vakariņas . Labu apetīti!
jkp | 15/11/2013 08:28
izskatās vienkārši un garšīgi, būs noteikti jāuztaisa. vai baklažāna miziņa arī ir ēdama un vai viņa nev cieta ?
selga | 18/04/2011 22:17
nē, viss ir labi!Beidzot kāds neaiztiek majonēzi !
maasinja25 | 02/09/2010 20:19
tikpat labi var sagriezt baklazhaanu shkjeelees,paarkaisiit ar saali,peec piecpadsmit minuuteem nosusina radushos sulu,liek shkjeeles uz plaats,virsuu liek tomaatu ripas un paarkaisa ar sieru... ja sieru grib miikstaaku un ne tik staipiigu,to var sajaukt ar mazliet majoneezes,bet lai buutu vieglaak un tikpat garshiigi,sariiveeto kjiploku sajauc ar sieru :) shitas variants buus vismaz par 20minuuteem aatraaks ;)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información