Viena kārba makaronu ar lieliem caurumiem, var būt pasta di grano duro - maltā gaļa 0,5kg - 1 sīpols - pipari - sāls - holandes siers 100gr. - 1 ola
Instrucciones:
Uzjaucam malto gaļu ar olu un sasmalcinatu sīpolu, un pildām to makaronu caurumos (garlaicīga nodarbe), piepildītos makaronu kartojam vārīšānas katlā, kas nepierauj vārot! Vāram nelielā udens daudzumā, piepilinot nedaudz elļas. Kamēr vāras sarīvēkam sieru. Kad makaroni gatavi kopā ar buljoniņu liekam šķīvī, pārkaisam ar sarīvētu sieru.
Tiempo de preparación en minutos:60
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
rudzupukje2
| 31/12/2014 19:13
diezkas nav
maraya
| 19/04/2011 08:22
’tieši tā, nevis vārīt pļuru kaut kādu
ediite
| 18/03/2011 21:19
... tas ir, nenorij meli...
mocca
| 21/08/2010 15:17
siers gan paskopi, gandrīz ar lupu jāmeklē... makaronus var iepriekš arī izvārīt lai neizjūk un tad sapildīt gaļu vai dārzeņus un šaut cepeškrāsnī uz beigām uzrīvējot sieru tā lai būtu siers :P
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información