- 1 l ūdens - 2 mednieku cīsiņi - 2 nelieli kartupeļi - 1/4 gl smalko makaronu - 1 neliels burkāns - 1 neliels sīpols - 1 cieti novārīta ola - eļļa apcepšanai - sāls - malti melnie pipari - lauru lapa - zaļumi
Instrucciones:
Uzliek vārīties makaronus. Pannā apcep sagrieztos cīsiņus, noņem un liek katliņā. Kartupeļus notīra un sagriež kubiņiem, pusi burkāna sagriež ripiņās un visu liek ūdenī vārīties. Pieliek sāli. Pannā, uz eļļas kur cepās desiņas, viegli apcep sīpolu un otru pusi smalki sarīvēta burkāna. Vāra līdz gatavībai, tad iegriež olu, ieliek nedaudz piparu un lauru lapu. Pavāra vēl minūti un ieber smalki grieztus zaļumus. Zupa gatava.
Makaronu vietā var izmantot biezputras pārpalikumus, kas ir palicis no brokastīm.
Tiempo de preparación en minutos:30
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
carello
| 17/01/2017 20:53
Kādā brīvdienā būs jāpamēģina. ;)
tamarastepina
| 02/05/2014 21:21
Pēc šīs receptes ... sanāk ka makaroni jāvāra viss ilgāk... vai tas tā varētu būt??
-95086
| 17/01/2017 20:54
Gan jau, ka var arī bez tiem makarõniem...
inesiks
| 29/03/2012 02:55
un kartupeļus mizot ar sliņķiem nepatīk... un ja vēl pēc tam kubiņos jāsagriež...
-95086
| 17/01/2017 20:52
sliņķi pērk jau nomizotus kartupeļus vai friškas ;)
olita112
| 19/08/2010 21:46
slinkjiem nepatik riiveet burkaanus:))))... riive ar peec tam jaamazgaa:)))))))))))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información