- 1 gl ūdens - 150 g kirbja - naža gals sāls - 1 ēd.k. cukura - 1 gl piena - 1 ēd.k. sviesta - 1/2 tases manna putraimu
Instrucciones:
Verdošā ūdenī ieliek sāli un kirbjus. Vāra gatavus, bet ne izjukušus, pielej karstu pienu, uzvāra. Ieliek sviestu un tievā strūkliņā ber mannu, nepārtraukti maisot. pēc 20 sekundēm un nogriež mazāku uguni un pavāra 2 min. Izslēdz un apsedz ar vāku, lai sabriest.
Biezumu var regulēt - kā garšo. Var pievienot pašas beigās sakultu olu, bet kā kuram garšo.
Tiempo de preparación en minutos:30
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (8)
agita44
| 14/03/2015 11:48
bērnības garša:)
rosalinda
| 19/01/2013 22:30
ir labs! ;)
imelda
| 18/09/2011 20:10
laikam domāts "kašas" jeb biezputras... :))))) vispār jau šādi ir garšīgs, ir vārīts kas līdzīgs...
pienene47
| 08/09/2010 15:02
vēl vaniļu klāt..
braiducce
| 19/08/2010 16:52
es ar uz 5 vērtēšu , bet man kaut kā no bērnības ne visai garšoja ... bet es kādu dienu izvārīšu , moš sīkajam garšos
versija
| 19/08/2010 16:46
Kas ir kasas????
neparastaa
| 19/08/2010 10:27
man kasas garso..,bet sita :((((
olita112
| 19/08/2010 00:34
noveerteesju ar -5... bet, sjitas nav mans:(
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información