- 200 g ķirbja - 1 ola - 1 ēd.k. cukura - naža gals sāls - 1 gl piena - 1/2 tēj.k sodas - 500 g milti - eļļa cepšanai
Instrucciones:
Ķirbi nomizo un izņem sēklu, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno olu, sāli, cukuru, pienu un kārtīgi samaisa. Tad pievieno miltus un sodu, samaisa līdz viendabīgai bieza krējuma masai. 30 min ļauj sabriest. Ietaukotā pannā cep no abām pusēm brūnas. Ēd ar krējumu vai skābu ievārījumu.
Garšas un skata ziņā nevar atšķirt no olu pankūkām.
Tiempo de preparación en minutos:45
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
braiducce
| 19/08/2010 16:54
Lams ir laikam Lielo ģirbi kāvusi ... :)))))))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información