- 2 kg kabači - 5 paprikas - 10 vidēji sīpoli Marinādei: - 1 l ūdens - 1 gl. eļļa - 0,5 gl. 9% etiķis - 1 gl. cukurs - 2 ēd.k. sāls - 0,5 l tomātu pasta - 1 tējk. malti melnie pipari
Instrucciones:
Marinādi uzvāra, ber iekšā nomizotus un gabaliņos sagrieztus kabačus, vāra. Pa to laiku sagriež paprikas. Kopš vārīšanās brīža pavāra 10 min. un ber paprikas iekšā, vāra 10 min. Pa to laiku sagriež sīpolus. Ber iekšā un vāra vēl 10. min. Karstu sapilda burciņās un vāko ciet.
No uzrādītā daudzuma sanāk aptuveni desmit 0,5 l burciņas.
Tiempo de preparación en minutos:60
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
lare
| 15/08/2018 22:27
Tiešām labs
serenaade
| 21/12/2011 19:14
vai apcepti kabači negaršo labāk?? Pamēģini.
versija
| 19/08/2010 16:45
Šodien es tam pasākumam pieliku kāpostus. Pusi uz pusi ar kabačiem. Un uz to daudzumu divas pākstis čili piparu. Šitādi man garšoja vēl labāk.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información