Iniciar sesión
Publicidad

Kabacis ar malto gaļu un sieru cepts uz pannas

Información
Autor: 1xtraks
Recetas publicadas por 1xtraks
Publicada: 15/08/2010 18:10
Vista 9141 veces
Guardada en recetas favoritas 43 veces
Comentarios: 2
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 1,5 kg kabacis, kuram var izgriezt vidiņu
- 0,5 kg malto gaļu
- 100 g cietā siera
- 1 sīpols
- 1 ola
- 1 tomāts
- majonēze
- pipari un sāls pēc garšas
Instrucciones:
Sagriežam kabaci škēlēs pa 1cm biezām, izgriežam sēklaino mīksto vidiņu, sarīvējam sieru, uzjaucam malto gaļu pievienojot tai sīpolu un olu, kabaci liekam uz pannas sakarsētā sviestā, caurumus aizpildam ar karotes palīdzību ar maltās gaļas massu, cepam līdz šī puse ir sasniegusi brūnumu, griežam otrādi ar koka lāpstiņas palīdzību nedaudz pacepam un uzberam pa virsu sarīvēto sieru, liekam visrū panai vāku! pēc dažām minūtēm ēdiens gatavs!
Jau uz šķīvja uzgriežam tomātu un varam pirms tam arī uzziest majonēzi.
Labu apetīti!

Tiempo de preparación en minutos: 25

Información adicional:
Šito es nošpikoju ni vienas brūtes!
Sanāk lēti uz sātīgi četri cilvēki paēd pa 2 lati.
maltā gaļa 1 ls
siers 0.50 ls
kabacis 0.20 ls
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
velga150 | 11/05/2016 10:54
Garšīgi!
staburags | 19/07/2012 01:09
labs piknika ēdiens... viss tas pats, tikai pievieno ķiploku, katru šādi sagatavotu šķeli ietin folijā ar visām piedevām un ogļēs ugunskura mālā... ērts ar to. ka to var visu sataisīt jau mājās un piknikā to atliek tikai iemest oglēs... atradu šādu veidu eksperimenta veidā vienos Jāņos... visiem garšoja un pašām arī...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información