- 3 ēd.k. piena - 3 ēd.k. kakao pulvera - 2 ēd.k. cukura - 1 paciņa Selgas cepumu - 100 g marmalādes - 5 g sviesta vai margarīna
Instrucciones:
Sajauc pienu, kakao pulveri un cukuru, vāra uz lēnas uguns līdz biezai masai. Salauzt cepumus un ievietot masā. Pievienot sagrieztu matmalādi. Kārtīgi samaisīt un izlikt uz cepamā papīra. Izveidot pagali un no ievietot uz 4 stundām ledusskapī.
Ja negrib tik saldu var marmalādi i nelikt.
Tiempo de preparación en minutos:30
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (6)
ingr
| 04/08/2018 16:30
Ar marmeladi garsiigaak, tad cukuru nelikt, esmu likusi arii zefira gabalinus.
color
| 04/12/2011 17:50
es lieku veel roziines, zhaaveetas aprikozes un apceptus zemes riekstus, tik tad tai sokolaades masai jaabuut mazliet vairaak. Tad tomeer nav tik smags, ir veseliigaaks :)
1palaidniece
| 18/01/2011 14:20
marmelādi noteikti jāliek,bet jāskatās,lai tā skābena- citronu apelsīnu šķēlītes-mūsējais Latvijas ražojums vai Gundega,nepērciet leišu šausmas vai poļu brīnumus,tad būs O.K.:)
siicis10
| 16/01/2011 22:01
Es vēl lieku citreiz klāt žāvētas plūmes... :)
lams
| 14/08/2010 07:13
Man jau arī, bet manējie tos ar sajūsmu notiesā, jo diezgan reti taisu ;)
olita112
| 14/08/2010 01:34
..vot sjitos smagos-saldos eedienus vairs neprasaas... :(
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información