Iniciar sesión
Publicidad

Cepelīni.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 13/08/2010 07:58
Vista 15931 veces
Guardada en recetas favoritas 5 veces
Comentarios: 5
Fotos

Ver más (5)

Ingredientes:
- 1 kg kartupeļu
- vidējs sīpols
- 200 g maltās gaļas
- 1 ola
- sāls
- melnie malti pipari
- ķimenes
- ķiploka daiviņa
- šķipsniņa sodas
- eļļa apcepšanai
Instrucciones:
Tīrus kartupeļus sarīvē uz kartupeļu rīves. Notecina lieko sulu. Nostādina to un nolejot šķidrumu, cieti saliek atpakaļ masā. Sarīvē uz tās pašas rīves sīpoli un pieliek sāli pēc garšas. Malto gaļu taisa kā parastām kotletēm, tik klāt pieliek ķimenes. Veido cepelīnus - rokā ieliek apmēram karoti kartupeļu masas, pa vidu liek gaļas pikucīti un pa virsu vēl kartupeļu masu. Ar rokām piedot formu un liek sakarsētā eļļā. Apcep gaiši brūnus no abām pusēm, liek katliņā, pārlej ar ūdeni un sautē vidēji 15-20 min. Sanāk 10 cepelīni. Izmaksas ap 1.50 Ls.
Ēd ar krējumu vai majonēzi.

Cepelīniem ir neatkārtojam garša, ja tos sarīvē ar rokām.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
evere | 06/03/2015 21:21
Ja taisa peec pareizas receptes cepeliinus necep, bet tikai vaara, jau vaarosaa uudenii, un veel liek klaat sariiveetus vaariitus kartupelus
murcha | 29/08/2012 14:48
Nezināju, ka pēc cepšanas jāpasautē, būs jāpamēģina
Danielsrebus | 02/04/2012 15:06
Olu pievieno kartupeļiem vai maltajai gaļai?
lams | 14/08/2010 07:02
Ja apcepu tad lieku katliņā un uzleju ūdeni, bet ja neapcepu, tad vārošā ūdeni. Ja negrib apcept, tad ir ļoti labi jānospiež sula un visu cieti iekšā, tad turās un sanāk cepelīni tādi ’’pūkaini’’.:) Vēl ļoti labi sanāk ar speķi - žāvētu un vēlams mājas :)
braiducce | 13/08/2010 23:13
man nav sanākuši nekad tie cepelīni ... neapcepu , tagad zināšu ... bet man jautājums ...
ieliek katliņā un tad uzlej ūdeni , vai liek jau vārošā ūdenī ... ????????
-55329 | 21/01/2014 17:21
labāk vārošā ūdenī, bet īstie cepelīni ir tikai jāvāra bez apcepšanas
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información