- 2 vistas filejas gabali - 2 olas - 50 gr. siera - ķiploka daiviņa - sāls - sausais garšvielu maisījums vistas gaļai bez sāls - malti melnie pipari - eļļa cepšanai - milti panējumam
Instrucciones:
Vistas fileju nomazgā, nosusina, ieslīpi sagriež, viegli izklapē, apsāla un apber nedaudz ar sausām garšvielām. Ļauj ievilkties 20 min. Sieru sarīvē uz smalkās rīves, ķiploku izspiež, ieber nedaudz piparus. Piesit olu un sakuļ. Cep sakarsētā nelielā eļļas daudzumā panējot miltos un siera-olas kultenī. Cep brūnganas no abām pusēm uz nelielas uguns.
Tiempo de preparación en minutos:40
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
velga90
| 09/10/2017 17:47
Tiešām garšīgi.
incene04
| 27/05/2013 22:44
Izskataas gardi.Pameeginaasu
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información