Iniciar sesión
Publicidad

Medus torte

Información
Autor: lambada77
Recetas publicadas por lambada77
Publicada: 12/08/2010 16:58
Vista 10213 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 3
Ingredientes:
Mīklai:
- 80 gr. sviesta
- 1 glāze cukura
- 6 ēd.k. medus
- 4 olas (dažreiz lieku 5)
- 4 glāzes miltu
- 1 tējk. sodas

Pildijumam:
- 1 kg skāba krējuma
- 1 glāze cukura (apmēram), var likt vaniļas cukuru
Instrucciones:
Sviestu, cukuru, medu izkausēju karstā ūdens peldē. Lieku klāt sakultas olas, sodu un miltus.
Visu samaisu viendabīgā masā, sanāk tāda krējuma konsistence. Sanāk apmēram 6-8 kārtas, kā kuru reizi.
Mīklu uz plāts smērēju ar karoti plānā kārtā. Cepju uz cepamā papīra, iesmērē ar margarīnu.
Cepj apmēram 180 grādos 5-7 min (man gan cepās 20 min) atdzesēju.
Pildijumam - 1 kg skāba krējuma un apmēram glāze cukura, cik nu kurš saldu grib un kuļu kamēr biezs, smērēju starp kārtām, var likt klāt arī vaniļas cukuru.
Liek uz 12-24 st. ledusskapī.
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
zvirbulis88 | 22/04/2015 23:41
man sanāk 10-12 plāni izrullētas kārtas, kas tik tiešām cepas 5-7min... pirms šauj cepeškrāsnī, ar dakšiņu jāsabaksta... jo plānākas medus tortes kārtas, jo tā garšīgāka... tāpēc neciešu tās medus kūkas, ko pārdod veikalā - kārta pirksta biezumā... torti apkaisa ar vienu no medus kūkas kārtām, kas saberzta vai kā citādi sasmalcināta...
dacuuks | 20/05/2013 21:38
var arī bez sviesta... un tīri garda sanāk...
skaniiga | 16/01/2011 07:38
Sveicināti, radās jautājumi:
1. sakultas olas - baltumus un dzeltenumus kuļ atsevišķi vai kopā? katru ar cukuru? līdz stingrām putām? vai kā?
2. sodu vajag dzesēt skābā krējummā, vai tmldz.? vai no paciņas pa taisnu bert klāt?
3. sanāk 6-8 kārtas - kārtas jāsmērē katru atsevišķi un katra jācēp 20 minūtes? cik plānā kārtā? nevar visu izgāzt uzreiz, cept stundu un tad kā tortēm griezt horizontālās šķēlēs?
4. ar ko jūs apkasījāt tortei augšū? pēdējā kārta sanāk pildījums vai pamatnīte? un apkasīt ar ko?

Paldies par atbildēm, medus tortes vēl neesmu cepusi, ceru uz izpratni..
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información