Iniciar sesión
Publicidad

Irbītes.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 11/08/2010 23:56
Vista 12560 veces
Guardada en recetas favoritas 28 veces
Comentarios: 3
Fotos

Ver más (4)

Ingredientes:
- 0.5 kg liesas cūkgaļas
- 200 g maltās gaļas
- ola
- ķiploks
- cūkgaļas sausās garšvielas bez sāls
- ķimenes,
- šķipstiņa sāls
- šķipstiņa sodas
- sinepes
- eļļa apcepšanai
- nedaudz ūdens
- saldais krējums
- 1 ēd.k. miltu
- zaļumi
Instrucciones:
Cūkgaļu sagriež kā priekš karbonādes. Izklapē, vienu pusi apsāla, nosmērē ar sinepēm un sakultu olu. Malto gaļu samaisa ar pārpalikušo olu, garšvielām /liek tik cik pašiem patīk/, smalki sarīvētu ķiploku, sāli un sodu. Liek pikucīšus gaļas vienā malā un sarullē. Sakarsētā pannā ielej nedaudz eļļas un apcep irbītes tā, lai savienojuma šuve ir uz leju. Cep no abām pusēm brūnganas. Kārto kastrolī un vāra nelielā ūdens daudzumā / ūdenim jābūt tā, lai apsedz irbītes/. Vāra vidēji 15 - 20 min uz lēnas uguns. Samaisa miltus ar saldo krējumu un uzlej virsū. Pavāra vēl 5 min un uzber zaļumus.

Tiempo de preparación en minutos: 60

Información adicional:
Var izmantot kā karbonādi tā arī muskuļgaļu. Lai turētos kopā var pārsiet ar diegu, kuru pēc vārīšanās, bet pirms miltu ielikšanas izņem, vai ar zobu bakstāmo sasprauž. Pildījumam var izmantot arī speķi. Biezumu irbīšu nosaka gaļas šķēles lielums un pildījuma daudzums.
No šī norādītā daudzuma sanāk 10 irbītes. Vērtība 2.50Ls.
A 4 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
maneks | 01/01/2015 19:09
garšīgi gan, vēl smeķīgāk ar liellopu gaļu.Forši
ciprese54 | 30/08/2011 16:53
Paldies, Lams, domāju, ka irbītes var pagatavot tikai no liellopu gaļas.:)
mariins4x4 | 12/08/2010 15:22
Labs, paša pārbaudīts un bieži praktizēts paņēmiens, tinamajām šķelēm izmantot mežacūkas vai staltbrieža medījumgaļu, iesaiņojuma -- speķi. Medījuma gadījumā garšvielās papildus arī kadiķogas. Visi Tavi, Lams, minētie labumi + papildus mežagaļas aromāti u.c.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información