Iniciar sesión
Publicidad

Šokolādes krēms.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 10/08/2010 23:40
Vista 8866 veces
Guardada en recetas favoritas 7 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
Krēmam:
- 250 g sk. krējuma
- 2 ēd.k. kakao
- 2 ēd.k. cukura
- 2 ēd.k. ūdens
- 1 tēj.k. želantīna
- 1 gl ūdens /vārīta istabas temperatūras/
Ķīselim:
- 1/2 gl ogu
- 3 ēd.k. cukura
- 0.5 l ūdens
- 1 tēj.k. kartupeļu cietes
- sauja saldētu ogu
- 2 krustnagliņas
Instrucciones:
Želantīnu aplej ar glāzi vārīta ūdens un atstāj uz 60 min uzbriest. Kakao samaisa ar cukuru pievieno 2 ēd.k. ūdens un karsē līdz cukurs ir izšķīdis. Krējumu liek traukā, kur krēms sacietēs, pievieno kakao, samaisa, vēl siltu pievieno želantīnu /iepriekš ūdens peldē izšķīdina/, samaisa un uz 4 stundām ievieto ledusskapī sastingt.
Ogas noskalo un ieliek katliņā, aplej ar ūdeni un uzvāra. Pavāra 5-10 min atkarībā kādas ogas, nokāš un ogu ūdeni atpakaļ katliņā - pievieno cukuru, krustnagliņu un uzvāra. Verdošam ūdenim lēni maisot pievieno cieti atjauktu ar aukstu ūdeni. Ļauj vārīties 2 min, ieber sauju saldētu ogu, pavāra vēl minūti un slēdz laukā.

Var ņemt svaigo krējumu, bet tad viņš ir jāputo. Pa virsu mums patīk likt šokolādes skaidiņas.

Tiempo de preparación en minutos: 30

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
borns | 30/04/2012 22:28
Kā var pagatavošanas laiks būt 30min.ja želatīnam jābriest 60min.?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información