Iniciar sesión
Publicidad

Sēņu karbonādes

Información
Autor: braiducce
Recetas publicadas por braiducce
Publicada: 10/08/2010 21:19
Vista 7541 veces
Guardada en recetas favoritas 23 veces
Comentarios: 8
Ingredientes:
- lielas bērzlapes
- 3 olas
- milti
Instrucciones:
Notīram sēnes. Apvārtam miltos, tad olā, liekam uz sakarsētas pannas un cepam, sāli uzkaisam cepšanās procesā, lai neizdala sulu

Tiempo de preparación en minutos: 30

Información adicional:
kamēr cepu visu noēdām, bildei palika taikai daži gabaliņi ... vipār mežā atrast lielas, labas bērzlapes šogad esot liela veiksme
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (8)
Danielsrebus | 15/03/2016 10:02
Es arī mērcu šķidrā mīkliņā( olas, milti, ūdens, sāls, pipari) un uzliekot uz pannas apberu virspusi ar lobītām saulespuķu sēklām. Cepšanai izmantoju sviestu un eļļu.
sekretare | 24/10/2015 18:50
Es vienreiz cepu, visas izmetu... bija rūgtas!Laikam kaut kas nebija pareizi, vai vnk man negaršoja?
kr68tamara | 26/04/2015 20:21
Es taisu savadāk... miltus, olas sakuļu kopā piejaucu klāt sāli, piparus un tik cepu
kaarumniece19 | 19/05/2012 05:16
lasot, triiri vai siekalas saskrien mutee...
3vikija06 | 11/08/2010 21:43
Šito pašu var arī ar saulsardzenēm, lielo "cepuri", sadalot vairākos gabalos. Tā ir ceptas arī lielas baravikas, sagriežot šķēlēs.
braiducce | 11/08/2010 08:49
man gribās uz laukiem, kur ir plīts, iebērt poķos drusku sāli un salikt uz plīts malas
vasara | 11/08/2010 08:23
Oi- viens no maniem mīļākajiem ēdieniem.
Šitā var cept arī bekas, sagriežot tās sķēlēs, bet no bērzlapēm man labāk garšo.
mariins4x4 | 11/08/2010 07:59
Bez panikas mežā! Paliks vēsāks, ap + 20 -- 24 C, būs arī tīras lielās bērzlapes karbonādēm.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información