Autor:braiducce Recetas publicadas porbraiducce Publicada: 10/08/2010 21:19 Vista 7541 veces Guardada en recetas favoritas 23 veces Comentarios:8
Ingredientes:
- lielas bērzlapes - 3 olas - milti
Instrucciones:
Notīram sēnes. Apvārtam miltos, tad olā, liekam uz sakarsētas pannas un cepam, sāli uzkaisam cepšanās procesā, lai neizdala sulu
Tiempo de preparación en minutos:30
Información adicional:
kamēr cepu visu noēdām, bildei palika taikai daži gabaliņi ... vipār mežā atrast lielas, labas bērzlapes šogad esot liela veiksme
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (8)
Danielsrebus
| 15/03/2016 10:02
Es arī mērcu šķidrā mīkliņā( olas, milti, ūdens, sāls, pipari) un uzliekot uz pannas apberu virspusi ar lobītām saulespuķu sēklām. Cepšanai izmantoju sviestu un eļļu.
sekretare
| 24/10/2015 18:50
Es vienreiz cepu, visas izmetu... bija rūgtas!Laikam kaut kas nebija pareizi, vai vnk man negaršoja?
kr68tamara
| 26/04/2015 20:21
Es taisu savadāk... miltus, olas sakuļu kopā piejaucu klāt sāli, piparus un tik cepu
kaarumniece19
| 19/05/2012 05:16
lasot, triiri vai siekalas saskrien mutee...
3vikija06
| 11/08/2010 21:43
Šito pašu var arī ar saulsardzenēm, lielo "cepuri", sadalot vairākos gabalos. Tā ir ceptas arī lielas baravikas, sagriežot šķēlēs.
braiducce
| 11/08/2010 08:49
man gribās uz laukiem, kur ir plīts, iebērt poķos drusku sāli un salikt uz plīts malas
vasara
| 11/08/2010 08:23
Oi- viens no maniem mīļākajiem ēdieniem. Šitā var cept arī bekas, sagriežot tās sķēlēs, bet no bērzlapēm man labāk garšo.
mariins4x4
| 11/08/2010 07:59
Bez panikas mežā! Paliks vēsāks, ap + 20 -- 24 C, būs arī tīras lielās bērzlapes karbonādēm.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información