Iniciar sesión
Publicidad

Cūkgaļas kotletes tumšās ar kabaci

Información
Autor: 1xtraks
Recetas publicadas por 1xtraks
Publicada: 10/08/2010 20:51
Vista 5324 veces
Guardada en recetas favoritas 69 veces
Comentarios: 3
Ingredientes:
- 1 kg maltas cūkgaļas
- 1/2 baltmaize
- 1/2 glāze piena
- 3 sīpoli
- 2 olas
- 0,5kg kabacis
- sāls un pipari pēc garšas.
Svarīgi! Panējumam izmatojam ĪSTU RUDZU RĪVMAIZI no Lāču lielā kukuļa.
Instrucciones:
Liekam maisīšanas bļodā malto gaļu, apberam ar pipariem, sāli, piesitam olu.
Kabaci, sīpolus sasmalcinam blenderī, pievienojam masai, pārmaisam.
Pienā izmērcētu baltmaizi pievienojam masai, visu rūpīgi maisam.
No pagatavotās masas veidojam sev tīkamas formas kotletes un panējam, minētajā rudzu rīvmaizē.
Liekam uz pannas sakarsētā eļļā un apcepam no abām pusēm, apceptās kotletes sautējam 5-10 min.
Labu apetīti!
Información adicional:
Izdomāju pats, visa ’’garšas sāls’’ ir panējumā, bet brīdinu nepārcepiet, rudzi ātri kļūst melni!
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
shokolaade | 30/09/2011 17:54
kāpēc jāsautē pēc cepšanas?
1xtraks | 21/08/2010 14:54
... blmaizi, var arī nelikt, tas tiesa!
olita112 | 10/08/2010 21:31
... es baltmaizi nebuutu likusi, ja jau divas olas ... :))))... to var piekost peec tam... kotletes eedot, ja tik dikti prasaas:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información