Iniciar sesión
Publicidad

RISI - PISI ar ceptu foreli

Información
Autor: saule007
Recetas publicadas por saule007
Publicada: 10/08/2010 17:20
Vista 5142 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 4
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 100 gr rīsu(labāk basmatijas)
- 1 mazā krūzīte zaļo zirnīšu
- 1 neliela forele
- 1 ēd.k. milti
- 1 ēd.k. eļļas
- 1 ēd.k. sviesta
- sāls
- pipari
- 1/2 citrona
- majorāns
- timiāns
Instrucciones:
Foreli notīra, sagriež vēlamos gabaliņos, ietrin ar citronu, apbārsta ar sāli, pipariem, apviļā miltos un liek nelielā daudzumā eļļas cepties... tikmēr kamēr šī cepas uz nelielas uguns, liekam katliņā vārīties rīsus, ar nelielu sāls piedevu, kad rīsi nāk gatavi, tad ber klāt zaļos zirnīšus, kad gatavs, uz sietiņa notecina, saber atpakaļ katliņā un uzkarsē ar 1 ēd.k. sviesta, tikmēr arī forele ir izcepusies smuki, servējam un liekam galdā!

Tiempo de preparación en minutos: 30

Información adicional:
Risi-pisi ir austriešu paēdiens, var ēst arī ar sieru, vai jebkuru citu gaļu kas labāk garšo... mums bij aizķērusies viena forelīte.
Noteikti gatavošu arī Latvijā atbraukusi!
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
saule007 | 10/08/2010 20:40
Zini, sheit arii tam ir VINJI... atved iztiiritu, tik galva jaanogriez un pa gabalinjiem jasadala!!! :))
... taa kaa atbilde- NETIIRIJU:... :)))
versija | 10/08/2010 20:38
Nju... es zivis netīru. Priekš tam ir VIŅI. Nesūdzos ne par RISI ne PISI trūkumu :)
mariins4x4 | 10/08/2010 20:04
Versij, Tu ko?!! Ja ne tikai risi, bet arī pisi, tad var arī pati ... notīrīt... zivi... :)
versija | 10/08/2010 19:17
Un to zivi.. Tu pati???.. tīrīji???
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información