Ingredientes:
- 1/2 melones
- 1-2 kivi
- glāze zaļo vīnogu
- 1 liels bumbieris
- 1 apelsīns
- 1/2- 1 fenheļa saknes (atkarībā no lieluma)
- 1-2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (var aizstāt ar šķidru medu)
- 1/2-1 laima sula
- sarīvēta laima miziņa
- piparmētru lapiņas
Instrucciones:
Meloni, bumbieri, kivi, apelsīnu notīra, sagriež kubiņos.
Vīnogas pārgriež uz pusēm, izloba sēklas.
Fenheļa sakni sagriež ļoti plānās strēmelītēs.
Laimam norīvē miziņu, pievieno to salātiem. 1/2 laima sulu izspiež, pievieno salātiem.
Pievieno kļavu sīrupu vai medu.
Visu samaisa.
Rotā ar piparmētru lapiņām.
Información adicional:
Šie augļu salāti ir ļoti atsvaidzinoši.
Sīrupu (medu) un laima sulu pievieno pēc garšas- cik stiprus/ saldus/ skābenus katrs grib. Ar augļu proporcijām var spēlēties, kā pašiem patīk. :))