Iniciar sesión
Publicidad

Kāpostu saļanka.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 08/08/2010 19:07
Vista 14151 veces
Guardada en recetas favoritas 58 veces
Comentarios: 1
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 3 kg kāpostu
- 1 kg sīpolu
- 1 kg kabaču
- 1 kg tomātu
- 1 kg burkānu
- 4-5 pākstis paprikas
- 1 ēd.k. cukura
- 3 ēd. k. sāls
- 1 ēd.k esences
- 1/2 l eļļas
Instrucciones:
Kāpostus smalki un sīpolus pusriņķīšos sagriež, burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Ielej katlā eļļu tad tur saliek sīpolus, burkānus, kāpostus. Vāra kā kāposti ir noplakuši 30 min. Tad pievienos sarīvētus kabačus / miziņu var noņemt/, sagrieztus tomātus un papriku, kā arī sāli un cukuru. Vāra vēl apmēram 25 min. Beigās pievieno esenci un pasautē vēl 2 min. Karstu pilda tīrās burkās un glabā vēsumā.
Sanāk vidēji 9- 11 0.7 l burciņas.

Tiempo de preparación en minutos: 70

Información adicional:
Es lieku pirmos sīpolus, jo citādi sāk piedegt. Var tomātiem un paprikai noņemt ādiņu, bet man liekas tas ir lieks darbs. Gatavību pārbaudu beigās pēc paprikas - ja ir mīksta, tātad gatavs.
Laika aizņem daudz visu sagriezt :)
Ēdam kā salātus pie kartupeļiem, var likt kā piedevu zupās, vai kad ļoti gribās ēst, bet slinkums gatavot, ar maizi.:)
Labu apetīti!
A 7 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
olita112 | 02/03/2011 19:55
... šitā laba:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información