Zivi sagriež nelielos gabaliņos apsāla ar veģetu un speciālajām garšvielām. Atstāj ievilkties apmēram 15 min. Ķiplokus smalki sarīvē un sakuļ ar olu. Gabaliņus apviļā no sākuma miltos, tad olā un cep kā parastu zivi. Kamēr zivs cepās, sīpolus sagriež pusriņkīšos. Saceptos gabaliņus kārto uz lēzena šķīvja. Sazīmē uz gabaliņiem majonēzes ’’režģus’’. Cep sīpolus eļļā ar veģetu gatavus. Ik pa brīdim maisa. Kamēr cepās sīpoli sarīvē uz smalkās rīves burkānus. Saceptos sīpolus liek karstus uz zivs un ar sazīmē ar majonēzi ’’režģus’’. Burkānus apcep eļļā ar veģetu. Kad ir gatavi / no mainījuši krāsu/ karstus liek uz sīpoliem, kas ir uz zivs un sazīmē ar majonēzi ’’ režģus’’. Var ēst karstus vai atdzisušus.
Tiempo de preparación en minutos:45
Información adicional:
Var majonēzi jaukt kopā ar tomātu mērci vai ketčupu.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
submarine
| 20/02/2023 15:30
gluži manas domas-pārāk daudz mjonēzes
kariina
| 29/09/2011 15:27
trekni, daudz majonēzes, veģetas vieta labāk garšvielas likt, kur nav ne krāsvielu, ne E. Bet citādi garšīgs ēdiens!
mariins4x4
| 09/08/2010 11:53
Lams, sakārdināji...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información