Iniciar sesión
Publicidad

Nevārītas upenes ziemai.

Información
Autor: uzticamaa
Recetas publicadas por uzticamaa
Publicada: 07/08/2010 16:42
Vista 32683 veces
Guardada en recetas favoritas 33 veces
Comentarios: 7
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 2 kg pārlasītu nesaspaidītu, svaigi lasītu upeņu
- 1800 gr cukura

Tīri ar dzeramo sodu izmazgātas un cepeškrāsnī izkarsētas stikla burciņas. Tīri izmazgāti un ūdenī 5.min. novārīti aizgriežamie burku vāciņi.
Instrucciones:
Upenes samaļ gaļas mašīnā, liek lielā māla (vai emaljētā) bļodā. Pieber cukuru un ar lielu, līku koka karoti ar roku prātīgi maisa kamēr viss cukurs izšķīdis. Lej sterilās stikla burciņās, aizvāko ar steriliem vāciņiem. Uzglabā ledusskapī vai izcili vēsā lauku mājas pagrabā.

Tiempo de preparación en minutos: 60

Información adicional:
Garšo un smaržo brīnišķīgi pēc svaigām upenēm un vasaras. Ziemā slimošanas laikā ļoti ērti izmantojams upeņu dzēriena pagatavošanai, labi garšo ar pankūkām. Der smērēšanai mājās gatavotajās biskvīta tortēs un ruletēs.
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (7)
hihi | 29/07/2011 12:19
... upenes var blenderēt ar blenderi un tur arī jau piebērt cukuru, gatavoju tā jau vairākus gadus un glabāju daudzdzīvokļu mājas pagrabā...
zilzeke | 05/02/2011 10:26
Maļot ogas gaļasmašīnā-atvadamies no vērtīgajiem vitamīniem-nekādas vairs jējas no svaiguma...
Tamdēļ,izcila rezultāta sasniegšanai ,ogas tiek sastampātas ar koka piestiņu emaljētā vai stikla bļodā.
uzticamaa | 09/08/2010 19:37
Lams: Šito mantu parasti turu leduskapī. :)
lams | 09/08/2010 07:26
Tad Tev Uzticamaa pagrabs ir ļoti labs, jo ja es neuzberu, man sāk skābt... vai ar par maz samaisu ;)
uzticamaa | 09/08/2010 06:59
Lams: es arī gadiem tā taisu :) un neberu pa virsu nekādu cukuru. Nekad nekas nav saskābis :)
lams | 08/08/2010 17:52
Es vēl pa virsu katrai burciņai tējkaroti cukura uzberu - mani tā vecmamma mācīja.:)
versija | 08/08/2010 15:32
Jappp, es arī tā taisu.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información