- 1/2 neliela ķirbīša - 1 ola - 30 grami siera - 2-3 karotes miltu - sāls, pipari pēc garšas - Zaļumgaršvielas kādas garšo un kādas pieejamas - 2 ēd.k krējums, vai svaigais siers
Instrucciones:
Sarīvē uz dārzeņu rīves ķirbīti, kas iepriekš nomizots, pierīvē sieru, pievieno 1 olu, zaļumus sasmacinātus un miltus. Liek sakarsētā eļļā nelielā daudzumā uz pannas un cep uz mērenas uguns no abām pusēm zeltaini brūnas. Pasniedz pārkaisītas ar tiem pašiem zaļumiem (kas nedaudz atstāti), un krējumu. Tā kā austrieši ne īpaši ciena krējumu, jo tas redz esot trekns, tad viņiem labāk patīk ar svaigo sieru.
Tiempo de preparación en minutos:20
Información adicional:
Porcija uz 2 personām. Garšīgi, ātri un sātīgi. Garšo latviešiem (pat maniem izvēlīgajiem bērniem, un arī austriešiem, kas vīpsnā par daudziem mūsu ēdieniem)!!!
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
daiga41
| 07/03/2013 17:47
Ja, nu izklausa garsigi!Noteikti pameginasu!Pati ari esmu Anglija, virs ne ipasi ciena kirbjus, bet neskatoties uz vina velmem, noteikti pameginasu!Loti vel garso saldie, marinetie kirbji!Paldies par recepti!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información