Autor:neparastaa Recetas publicadas porneparastaa Publicada: 06/08/2010 11:11 Vista 6659 veces Guardada en recetas favoritas 0 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- 7 vidēji lieli skābie aboli - pussaujiņa rozīņu - dažas žāvētas aprikozes - pussaujiņa indijas riekstu - ēdamkarote medus - kanēlis
Instrucciones:
Āboliem izņem serdi no kātiņa puses tādā kā konususiņā sasmalcina rozīnes (es katru griežu uz pusēm, ja lielas 3 daļās), aprikozes un riekstus. Visu smaisa ar medu, maisijumu pilda ābolos. Pa virsu uzkaisa mazliet kanēli. Ābolus liek cepamā traukā uz cepamā papīra, liek ieprieks uzkarsētā cepaskrasnī 180 grādos uz kādām 20-25 min.. Jāuzmana, lai neizjūk, tas atkarigs no ābolu sķirnes.
Información adicional:
Var ēst gan karstus, gan aukstus, var likt citus riekstus, man pašai ar indijas riekstiem garšo vislabāk.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
auane
| 10/08/2012 14:35
man jau patīk cepti āboli, var ar pienu, var bez-rieksti dod daudz kalorijas, tāpat rozīnes-tos pēdējos es atstātu ziemai
versija
| 06/08/2010 20:57
Eh, kādreiz bērnībā sadomāju savu mammu ar šitādu pārsteigt. Un klāt vaniļas mērci. Strogo pēc pavārgrāmatas... Laikam tā matemātika kaut kurā brīdī sajuka... Mamma ne visai priecājās par VISA tai laikā ar tādiem blatiem dabūtā vanilīna izlietojumu...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información