Sodu iemaisa ievārījumā un uz pusstundu ieliek ledusskapī.
Olas sakuļ ar cukuru, miltiem, pievieno skābu krējumu un ievārījumu no ledusskapja.
Mīklu ielej ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā aptuveni 45 minūtes. Pārbauda gatavību, iedurot koka skalu. Ja tas ir sauss - kēkss gatavs.
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Tiempo de preparación en minutos:80
Información adicional:
Kēksa sastāvdaļas parasti atrodamas katrā ledusskapī: krējuma vietā var ņemt arī kefīru vai krējuma izstrādājumu. Ievārījumam jābūt skābam. Vislabākais ir upeņu vai ķiršu ievārījums, bet, ja ledusskapī stāv arī jau attaisīts, pat nedaudz ierūdzis ievārījums /vai pat vairāki/ - noderēs arī tas.
Šis saldais ēdiens man izmaksāja aptuveni 60 santīmus /neskaitot zapti/.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
neparastaa
| 04/08/2010 23:01
es sito kādreiz katru svetdienu cepu,kad zaptes bij pilna maja sevišķi gards bija no zaptes kas savarita no cidonijam..ta zapte bija varita no cidoniju gabaliniem ,kas palika pec tam kad pagatavija cidoniju sirupu
zivucis
| 04/08/2010 10:47
Tur labi der tas draņķis, ko par krējuma izstrādājumu sauc - lēta manta! Citur gan nekur tādu neriskēju izmantot.
Šī ir vienīgā kūka, ko māku izcept :-/
Cepu tad, kad naudas nau, bet saldu gribās.
rozeroze
| 04/08/2010 10:20
vecā, labā ,bet es arī kefīriņu:)))
olita112
| 04/08/2010 10:07
jaa un krejuma vietaa kefiiru lietoju...
olita112
| 04/08/2010 10:07
zivus:))))... kur tu tos koka skalus njem... man parasti vai nu seerkocinjs vai zobu bakstaamais... :))))))))))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información