Ņem biezpienu, labāk paciņas, tad nav jamaļ, sagriež marmelādes konfektes un ber pie biezpiena, putukrējumu saputo ar aptuveni 3.ēd.k. cukura un liek klāt biezpiena masai, visu labi samaisa. Uz stingras pamatnes izliek 1. kārtu ar cepumiem, kas pamērcēti pienā, virsū klāj biezpiena masu, tad nākamo kārtu ar cepumiem izmērcētiem pienā... un tā veido 4 kārtas, pa virsu noklāj ar biezpiena masu, smalki sadrupina aptuveni 1/3 daļu paciņas cepumu un ar saberztajām drupačiņām apkaisa gan nedaudz virsmu, gan maliņas, izgarnē ar riekstiem, augļiem... liek ledusskapī uz stundēm 3-5, labāk uz nakti, vai gatavo no rīta vakarā ēšanai.
Ņammīgi! :)))
Tiempo de preparación en minutos:30
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (10)
carello
| 31/07/2018 17:31
Ooo... jāāā! Man arī garšo biezpiena tortes!..;)
velga90
| 09/11/2017 06:36
Tiešām laba!
kreimene40
| 11/02/2011 14:06
Izskatās nu baigi labi!!!Obligāti pamēģināšu:)))Varbūt pat šodien:))
saule007
| 07/08/2010 22:34
Nee, nee, nesanaak pluriigi, cepumu aatri apmeercee, vai daram taa ka noklaaj kaartu cepumu un tad apslaka ar pienu, lai ir suliigaak!!! :) Un ir sulliga un laba konsstence!!!!
jana0123
| 04/08/2010 18:16
..kaut ko tamliidziigu gatavoju,biezpiena maajinjas ar... cepumus gan nemeerceeju... skjiet,ka sanaak pljuriigi,ne?
versija
| 04/08/2010 15:22
Jā, es par tān Janča pēdiņām arī apsmaidījos :)
saule007
| 04/08/2010 13:27
Nu ja, atbraukshu septembri un Ieva uzsmeerees veel vienu MAMMA RULEE!!!!! :))
neparastaa
| 04/08/2010 09:20
sitas jau nav jacep... nu veel viena versija par kaartojumu.. kas nav jacep
olita112
| 04/08/2010 00:47
cep, cep:)))))))))))))
versija
| 04/08/2010 00:10
I kā tas nākas, ka man ne reizi nav izdevies pagaršot??? Atbrauksi septembrī- CEPSIM!!!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información