Iniciar sesión
Publicidad

Melleņu - Jogurta kūka

Información
Autor: silvaana
Recetas publicadas por silvaana
Publicada: 03/08/2010 13:43
Vista 5093 veces
Guardada en recetas favoritas 73 veces
Comentarios: 5
Ingredientes:
- 3 pac. Selgas šokolādes cepumi
- 1 pac. sviests
- 50 gr. grauzdētu lobītu saulespuķu sēkliņu
- 1 l melleņu jogurta
- 100 gr. svaigu melleņu
- 2 paciņas želatīna
Instrucciones:
Sagatavo želatīnu. Formas dibenā ieber mellenes. Sajauc želatīnu ar nelielu daudzumu karsta ūdens, kas iekrāsots ar melleņu sulu, uzlej ogām plānā kārtiņā, ieliek saldētavā uz 5 min, kamēr sarec.
Atlikušo želatīnu piejauc jogurtam un uzmanīgi pārlej melleņu kārtai. Atkal ieliek saldētavā, lai ātri sarec. Uz kādām 10-15 min.
Kad sarecējis, pa virsu uzklāj cepumu masu. Un mazliet piespiež. Novieto vēsumā uz stundu. Var ilgāk.
Cepumu masu gatavo:
Sadrupina cepumus, piejauc saulespuķu sēkliņas un kausētu sviestu. Maisa tik ilgi, kamēr cepumi visu uzsūkuši un kļuvuši tumšāki un sulīgi.

Pēc dažām stundām kūku izņem no formas un tā jau ir gatava ēšanai!
Información adicional:
Vienmēr par maz!
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
kreimene40 | 16/06/2011 20:07
Izskatās dievīgi.Mana acs saredz, ka forma no Tuperware!Lieliskas receptes ar TW sanāk šajā formā:)))
silvaana | 22/09/2010 17:24
Olit, var var. Var izmantot jebko, kas garsho un ir pieejams no augljiem un ogaam :)
braiducce | 03/08/2010 17:31
man gribā sšito kūku , jo nav jācep , bet lagā es visu nesaprotu
neparastaa | 03/08/2010 14:59
skaisti..izskatas un garso noteikti dieviigi...
olita112 | 03/08/2010 14:58
silvan, kur tu aatrak biji... man visas mellenes apeestas, bet mana sirds juut, ka var izmantot arii citas ogas... ar taam atbilstosju jogurtu...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información