Iniciar sesión
Publicidad

Biezpiena kūka.

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 03/08/2010 12:56
Vista 3601 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 2
Ingredientes:
Biskvītam:
- 4 olas
- 200 g cukura
- 150 g miltu
- 2 ēd.k. silta ūdens
- 1 ēd.k. cepamā pulvera
- 1/2 paciņas vanilīna cukura
Krēms:
- 250 g biezpiena
- 150 g cukura
- 2 tēj.k. želantīna
- 200 ml vārīta ūdens
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 2 olu dzeltenumi
- 500 g svaiga krējuma
- 1/2 citrona sulas un miziņa
Rotāšanai krāsaina marmelāde vai cukuroti augļi.
Instrucciones:
Želantīnu aplej ar vārītu istabas temperatūras ūdeni un liek briedināt.
Biskvīts. Olu dzeltenumus saputo ar 2/3 cukura un vanilīncukura. Pārējo cukuru pievieno saputotajam olbaltumam /viņam ir jābūt stingrās putās/. Samaisa olu baltumu ar dzeltenumu kopā. Pēdējos pie sijā miltus un cepamo pulveri. Uzmanīgi maisot pievieno ūdeni. Cep ietaukotā veidnē vidēji 30-40 min 180 grādu temperatūrā.
Krēms. Samaltu biezpienu sakuļ ar cukuru, vanilīncukuru, citrona sulu un miziņu, ko smalki ierīvē. Vēl siltu želantīnu pievieno biezpienam, samaisa un viegli iecilā saputotu krējumu.
Izcepto biskvītu pārgriež uz pusēm vai 3 daļās. Atdzesē un smērē krēmu starp kārtām sadalot to tā, lai paliek ar ko noziest malas un virsējo kārtu. Grezno ar marmalādi vai cukurotiem augļiem.
Información adicional:
Krēmam var izmantot mazāk krējuma.
Biezpienu var nemalt, bet saspaidīt ar dakšiņu, tad jūtās biezpiena graudiņi.
Malas kūkai var atstāt kā ir ar krēmu vai ar pārkaisīt ar mīklas gabaliņiem, ko iepriekš nogriež biskvītam.
Krēmu labāk ziest tad, kad ir jau sācis biezēt, tad netek.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
neparastaa | 03/08/2010 14:57
kaardinatajas ar tam kukaam
olita112 | 03/08/2010 14:52
sjitam biskviitam, lai vieglaaki reekjini-uz vienu olu-njem vienu eedam karoti(bet ne taas lielaas) cukuru bez kaudzes, un, tik pat ,miltus,bet miltus ar nelielu-uhh... bet te jau receptees gramus prasa... taa kaa es ar esmu cilveeks, kas uz aci meera-tad sjitaa ljoti vienkaarsji...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información