Kabačus sagriež apmēram 1 cm biezās ripiņās un apcep olīveļļā.
Notīra, sagriež papriku un arī nedaudz apcep olīveļļā.
Smalkās, smalkās šķēlītēs sagriež ķiploku.
Katliņā kārtām liek apceptos kabačus un papriku, katrai kārtai uzberot ķiplokus, smalki sagrieztu baziliku, sāli un piparus.
Pannā, kur cepās kabači un paprika, pievienot citrona sulu, sinepes, ūdeni un nedaudz sāls. Kad mērce ir uzvārījusies, to ieliet katliņā ar kabačiem un papriku. Katlam uzlikt vāku un uz lēnas uguns ēdienu sautēt apmēram 15 minūtes.
Tiempo de preparación en minutos:60
Información adicional:
Sastāvdaļu daudzums 1 - 1,5 cilvēkam.
A 4 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
bagatais-ansis
| 02/03/2017 17:15
Šitas izskatās pēc ratatui latviešu gaumē, bet var pielikt vēl tomātu, tas piedod skābuma mugurkaulu
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información