es upenes saberu pilnu burku, tad pa virsu cukuru atkal cik saiet, tad spirtu 95% un atkal cik saiet... pēc pāris mēnešiem super liķieris ap 25%
bebrs50
| 31/10/2015 12:27
es apberu ogas jau laicigi ar cukuru un ne pilnu burku bet pus, pastav kadu laiku ar cukuru tad virsū alhokolu, vai spirta škidumu, p]ec pusgada super dzēriens
agita44
| 15/04/2013 14:18
es nekādu sīrupu nevāru... kad ogas pusgadu nostāvējušās, pieberu cukuru, izmaisu... stapr citu, viņš ļoti labi kūst... un viss, ļoti garšīgs uzlējums( ar spirtu garšīgāks)... :)
auane
| 09/09/2012 13:14
pieveikt jau tās upenes var-bet to var arī bez alkohola-gan izkaltēt, gan sulā izspiest, gan ar cukuru sarīvēt
-114457
| 19/01/2020 13:39
kāda jēga mantu bojāt?:)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas