Ielogoties
Reklāma
sau-liiii-te | 18/07/2013 08:49
ja ceptu nevārītus samaltus, tad kopā ar konkrēto mērci varētu būt pat gardi
daiga41 | 07/03/2013 16:01
Ja, es piekritu ieprieksejiem komentariem!Sampinjonus vispar nav vajadzigs varit, izvaras visa garsa un to sula, paliek tikai tas ko sauca par "sampinjoniem"!Tos vienkarsi vajag svaigus samalt un likt cepties, sanaks suligas, ar senu gasu garsigas kotletites !!!
silvaana | 22/10/2008 17:42
Es ar par to iedomaajos, kapeec tik ilgi jaavaara shampinjonus, ja tos var pat zaljus eest???
vitta | 22/10/2008 16:19
Kādi būs šampinjoni, ja tos vārīs 20 min. ?????
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas