Ielogoties
Reklāma
Komentāri / Medus torte
zvirbulis88 | 22/04/2015 23:41
man sanāk 10-12 plāni izrullētas kārtas, kas tik tiešām cepas 5-7min... pirms šauj cepeškrāsnī, ar dakšiņu jāsabaksta... jo plānākas medus tortes kārtas, jo tā garšīgāka... tāpēc neciešu tās medus kūkas, ko pārdod veikalā - kārta pirksta biezumā... torti apkaisa ar vienu no medus kūkas kārtām, kas saberzta vai kā citādi sasmalcināta...
dacuuks | 20/05/2013 21:38
var arī bez sviesta... un tīri garda sanāk...
skaniiga | 16/01/2011 07:38
Sveicināti, radās jautājumi:
1. sakultas olas - baltumus un dzeltenumus kuļ atsevišķi vai kopā? katru ar cukuru? līdz stingrām putām? vai kā?
2. sodu vajag dzesēt skābā krējummā, vai tmldz.? vai no paciņas pa taisnu bert klāt?
3. sanāk 6-8 kārtas - kārtas jāsmērē katru atsevišķi un katra jācēp 20 minūtes? cik plānā kārtā? nevar visu izgāzt uzreiz, cept stundu un tad kā tortēm griezt horizontālās šķēlēs?
4. ar ko jūs apkasījāt tortei augšū? pēdējā kārta sanāk pildījums vai pamatnīte? un apkasīt ar ko?

Paldies par atbildēm, medus tortes vēl neesmu cepusi, ceru uz izpratni..
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas