Es arī mērcu šķidrā mīkliņā( olas, milti, ūdens, sāls, pipari) un uzliekot uz pannas apberu virspusi ar lobītām saulespuķu sēklām. Cepšanai izmantoju sviestu un eļļu.
sekretare
| 24/10/2015 18:50
Es vienreiz cepu, visas izmetu... bija rūgtas!Laikam kaut kas nebija pareizi, vai vnk man negaršoja?
kr68tamara
| 26/04/2015 20:21
Es taisu savadāk... miltus, olas sakuļu kopā piejaucu klāt sāli, piparus un tik cepu
kaarumniece19
| 19/05/2012 05:16
lasot, triiri vai siekalas saskrien mutee...
3vikija06
| 11/08/2010 21:43
Šito pašu var arī ar saulsardzenēm, lielo "cepuri", sadalot vairākos gabalos. Tā ir ceptas arī lielas baravikas, sagriežot šķēlēs.
braiducce
| 11/08/2010 08:49
man gribās uz laukiem, kur ir plīts, iebērt poķos drusku sāli un salikt uz plīts malas
vasara
| 11/08/2010 08:23
Oi- viens no maniem mīļākajiem ēdieniem. Šitā var cept arī bekas, sagriežot tās sķēlēs, bet no bērzlapēm man labāk garšo.
mariins4x4
| 11/08/2010 07:59
Bez panikas mežā! Paliks vēsāks, ap + 20 -- 24 C, būs arī tīras lielās bērzlapes karbonādēm.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas