Ielogoties
Reklāma
hihi | 29/07/2011 12:19
... upenes var blenderēt ar blenderi un tur arī jau piebērt cukuru, gatavoju tā jau vairākus gadus un glabāju daudzdzīvokļu mājas pagrabā...
zilzeke | 05/02/2011 10:26
Maļot ogas gaļasmašīnā-atvadamies no vērtīgajiem vitamīniem-nekādas vairs jējas no svaiguma...
Tamdēļ,izcila rezultāta sasniegšanai ,ogas tiek sastampātas ar koka piestiņu emaljētā vai stikla bļodā.
uzticamaa | 09/08/2010 19:37
Lams: Šito mantu parasti turu leduskapī. :)
lams | 09/08/2010 07:26
Tad Tev Uzticamaa pagrabs ir ļoti labs, jo ja es neuzberu, man sāk skābt... vai ar par maz samaisu ;)
uzticamaa | 09/08/2010 06:59
Lams: es arī gadiem tā taisu :) un neberu pa virsu nekādu cukuru. Nekad nekas nav saskābis :)
lams | 08/08/2010 17:52
Es vēl pa virsu katrai burciņai tējkaroti cukura uzberu - mani tā vecmamma mācīja.:)
versija | 08/08/2010 15:32
Jappp, es arī tā taisu.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas