Izejvielas un to daudzums:
5 cūciņas kājiņas, jeb(ļeškas)
- ķiploksāls,
- dažāda veida dārzeņi pēc gaumes
- garšvielu maisījums - vegeta
- 3 ķiploki
- tomāti
Pagatavošanas process:
Cepeškrāsnī - vajadzīgs māla padziļš trauks pagatavošanai. Cūkas stilbiņus ieberž ar vegetu un apber ar ķiploksāli, ar nazi iedurot uztaisa caurumus kur sagriestos ķiplokus iestūķē :), tad atstāj un stundu. Tikmēr dārzeņus, ko esat sagatavojis ieliek māla traukā, traukam jābut platam, lai varētu apgriest gaļu uz otriem sāniem, es lieku mizotus kartupeļus sagrieztus 1/4 daļas, bukānus. tad iesmērējot gaļu ar oliveļu uzlieku dārzeņiem virsū tā lai nosegtu dārzeņus. Ieleju 1/2 glāzi ūdens un lieku cepeškrāsni uz stundu. Pēc stundas izņemu un gaļu apgriež uz otriem sāniem un liek krāsnī uz stundu. Kādas 30 min, pirms izņem no krāsns ieliek svaigus negrieztus mazus tomatiņus - labu apetiti
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ēdienus pats izdomāju pēc iekšējas balss, patik taisīt ēst!