Izejvielas un to daudzums:
Patiesībā tas saucas citādi, varētu būt "Balts, melns, sarkans".
Izejvielas:
- rīsi
- melnās pupiņas
- visvisādi salāti
- sarkanais kāposts
- burkāni
- tomāti
- paprika
- sīpoli
- un ko tik sirds vēlas
- kūpinātas ribiņas
- apcepta lielopu gaļa
- vista
Gaļu var likt viena veida vai dažādas gaļas kopā.
Pagatavošanas process:
Rīsus novāra atsevišķi, vislabāk tos, kas paciņās. Melnās pupiņas var nopirt tirgū, bet vispirms tās jāizmērcē (pa nakti). Novāra melnās pupiņas atsevišķi, jo ūdens vārot kļūst ļoti tumšs. Gaļu apcepina un sautē kopā ar sīpoliem. Tad tur iecilā izvārītas melnās pupiņas. Var pievienot sasmalcinātu papriku.
Var sautēt pupiņas kopā ar gaļu lielākā ūdens daudzumā, tā lai pupiņas pašķīst.
Uz šķīvja liek pupiņas ar gaļu, kas ir melnais. Baltos rīsus blakus un salātus - sasmalcināts sarkanais kāposts vai vārīti burkāni (oranži). Var novārīt paipalu oliņas un notīrītas pievienot vai nu pupiņām vai sagriezt un pievienot burkāniem.