Izejvielas un to daudzums:
- 250 g. saldā krējuma 35%
- 250 g. jogurts (man grieķu jogurts)
- 80 g. cukurs
- 8 g. želatīns300 g saldētu ogu ( var izmantot svaigas un jeb kādas )
- 80 g. cukurs
- 8 g. želatīns
- 1/2 citrona sula un cedra
Pagatavošanas process:
1. iemērcē želatīnu, divos traukos
2. katla ielej saldo krējumu, pievieno cukuru, vanīļu. Liekam uz plīts un maisot vāra. Tik līdz parādās pirmie burbuļi slēdz ārā. Kāmēr karsts pievieno želatīnu un jogurtu. Sablenderē. Salej pa traukiem un ieliek ledusskapī.
3. katlā ieliek ogas, cukuru, cedru, izspiež sulu. Liekam uz plīts un maisot vāra. Tik līdz parādās pirmie burbuļi slēdz ārā. Sablenderē. Pievieno želatīnu, samaisa. Atdzesē nedaudz. Salej atdzisušai pirmai daļai pa virsu.
Recepte 4 personām