Izejvielas un to daudzums:
- 2 olas
- 1 gl. cukura (var mazāk)
- 1 gl. kefīra
- 2 gl. miltu
- 1.tējk. dzeramās sodas un nedaudz 9% etiķa
- 3-5 skābi āboli
- kanēlis
Pagatavošanas process:
Olas ar cukuru saputo. Pievieno kefīru, sijātus miltus. Labi izmaisa, pieliek ar etiķi sajauktu dz.sodu. Samaisa. Masu liek silikona veidnē apmēram 2-3cm biezumā. Virsū izkārto nomizotu ābolu šķēlītes. Visu pārkaisa ar cukuru un kanēli. Cep karstā 210`C cepeškrāsnī apmēram 25-30 min. Atdzisušu izņem no veidnes.
Recepte 4 personām
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo mīklu var izmantot arī tortu biskvītu pagatavošanai.