Izejvielas un to daudzums:
Kūkai nepieciešams izcept divus olu biskvītus.
Pildījumam nepieciešams:
- 0, 7 ml saldais krejums
- 250 grami malts biezpiens
- 200 grami cukurs
- augļi (zaļās vīnogas, zemenes, persiki)
- 1 paciņa želantīns
Pagatavošanas process:
Pagatavojam kūkas pildījumu: saputo saldo krējumu, pievieno maltu biezpienu, masā liek sakapātus augļus, visu samaisa, beigās pievieno uzbriedinātu izkausētu želantīnu. Formā liekam pirmo biskvītu, tad pusi no pildījuma, liekam otro biskvītu un otru pusi no pildījuma, virsu nolīdzinam un liekam leduskapī atdzist.Kūkas virsu rotājam ar augļiem, pārlejam ar augļu želeju.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 120
Recepte 12 personām