Ielogoties
Reklāma

Augļu kūka "Vasara"

Informācija
Autors: zemene50
Visas receptes, ko publicēja zemene50
Recepte publicēta: 24/04/2016 15:12
Recepte lasīta 5042 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
Kūkai nepieciešams izcept divus olu biskvītus.

Pildījumam nepieciešams:
- 0, 7 ml saldais krejums
- 250 grami malts biezpiens
- 200 grami cukurs
- augļi (zaļās vīnogas, zemenes, persiki)
- 1 paciņa želantīns
Pagatavošanas process:
Pagatavojam kūkas pildījumu: saputo saldo krējumu, pievieno maltu biezpienu, masā liek sakapātus augļus, visu samaisa, beigās pievieno uzbriedinātu izkausētu želantīnu. Formā liekam pirmo biskvītu, tad pusi no pildījuma, liekam otro biskvītu un otru pusi no pildījuma, virsu nolīdzinam un liekam leduskapī atdzist.Kūkas virsu rotājam ar augļiem, pārlejam ar augļu želeju.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 120

Recepte 12 personām

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas