Izejvielas un to daudzums:
Uz vienu porciju
- 150 g maltas tītargaļas
- garšvielas
- 20-30 dārzā audzētu lakšu lapas
Pagatavošanas process:
Malto gaļu sajauc ar garšvielām. Ņem ēdamkaroti gaļas liek lakšu lapas kātiņa galā un saritina rullītī. Rullīšus kārto cieši vienu pie otra uz pannas, uzlej ūdeni (var buljonu, var vīnu, var saldo krējumu), tik daudz, lai rullīši vēl ir redzami, un sautē uz lēnas uguns 15 min.
Gatavs!
Pagatavošanas laiks minūtēs: 20
Recepte 1 personām
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Vēsture - fiksā ideja, kad palika pāri sauja maltās gaļas. Un uz galda glāzē bij saišķītis lakšu. Lai labi garšo!!