Izejvielas un to daudzums:
- konservētas baltās pupiņas 1 bundža
- tomāti 2 gab.
- paprika (sarkanā vai dzeltenā) 1/2
- siers rīvēts 100 gr.
- eļļa 1 ēd.k.
- sāls, garšvielas - pēc garšas un saviem ieskatiem
Pagatavošanas process:
Sīki sagriež tomātus, papriku un apcepina nelielā eļļas daudzumā. Pieliek konservētas pupiņas bez šķidruma, garšvielas un karsē kamēr viss gatavs. Izslēdz elektrisko plīti, pupiņu sautējumam pārkaisa rīvēto sieru, uzliek vāku uz 5- 10 minūtēm, kamēr siers izkusis’
Labu apetīti!
P.S. Kas lieto sīpolus, var sacepināt sīpolus, tad garša būs cita - ne tik maiga.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30