Autors:muselite Visas receptes, ko publicējamuselite Recepte publicēta: 17/01/2015 16:58 Recepte lasīta 5412 reizes Recepte saglabāta favorītos 35 reizes Komentāri:1
- 15 olas - cukurs - milti - vanilīncukurs - kviešu milti - dzeramā soda nedaudz - saldais krējums - augļi dekorēšanai - ievārījums skābs (jāņoga, ērkšķoga)
Pagatavošanas process:
Olas saputo ar cukuru, vanilīncukuru, puto kamēr masa paceļot krīt pikām no karotes, tad pievieno miltus un nedaudz sodas, viegli iecilā masā un liek cepeškrāsnī, cep kamēr masas virsiņa paliek dzeltenīgi brūna un pacelusies divkārtīgi. izņemot no cepeškrāsns atdzesē. kamēr biskvīts dziest paņemam trauku saputojam saldo krējumu ar cukuru, vanilīncukuru. putojam kamēr masa saputojusies divtik. atdzisušam biskvītam ik pa kārtai smērējam pāri ievārījuma kārtiņu un nedaudz pārklājam putukrējumu. tā katrai kārtiņai (cik kārtiņas katrs vēlas). pašu pēdējo kārtiņu noklājam ar putukrējumu un augļiem (pēc katra paša vēlmes).
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
ka tortīte gatava noliekam vēsumā lai iestāvas, vismaz pāris stundas.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
irenciks
| 31/12/2016 16:14
Izskatās ļoti garda !!!!
Laimīgu Jauno gadu !!!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas