Izejvielas un to daudzums:
- pats putns
- saldais krējums 400 g.
- buljons 200 cl
- buntīte kinza
- buntīte pētersīļi
- ķiploki 5-6 daiviņas
- piecu piparu maisijums
- sāls
Pagatavošanas process:
Mērce: saldais krējums, buljons, kinza, pētersīļi, ķiploki - viss smalki sagriezts, garšvielas vistas gaļai.
Vistu atdala no kauliem, skeletiņu var izmantot buljona sagatavošanai. Sapiparotu un apsālītu mīkstumu apcep uz pannas, liek siltumizturigā traukā, pārlej ar iepriekš sagatavotu mērci, lai tā nosedz gaļu. Liek cepeškrasni uz 190grādiem un cep 40 min...
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Diezgan asu edienu cienītājiem, labi saskan ar rīsiem vai ari kartupeļu biezputru.