Izejvielas un to daudzums:
- Marinēta selerija (bez šķidruma)
- Ananāsu kompota gabaliņi (smalki sagriezti, bez sulas)
- Vistas vai tītara šķiņķis - žāvēts, smalki sagriezts
- Majonēze (lai nosegtu iepriekšējo kārtu
- Kukurūza ( bez šķidruma, pietiek ar mazo bundžiņu)
- 2-3 cieti novārītas olas
- Smalki sagriezts puravs - baltā daļa
Pagatavošanas process:
Salātus gatavot lielā stikla bļodā liekot kārtām:
*) Marinēta selerija (bez šķidruma)
*) Ananāsu kompota gabaliņi (smalki sagriezti, bez sulas)
*) Vistas vai tītara šķiņķis - žāvēts, smalki sagriezts
*) Majonēze (lai nosegtu iepriekšējo kārtu
*) Kukurūza ( bez šķidruma, pietiek ar mazo bundžiņu )
*) 2-3 cieti novārītas olas - sarīvēt vai smalki sakapāt
*) Smalki sagriezts puravs - baltā daļa
Gatavot iepriekšējās dienas vakarā, glabāt vēsā vietā vai ledusskapī.
Pārsegt ar alumīnija folliju.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Jo ilgāk stāv, jo gašīgāki, var uzglabāt līdz 3 dienām, bet parasti apēdās ātrāk.